Matricula oberta

Bona tarda famílies!

Les portes de Les Formiguetes sempre estan obertes per tots vosaltres.

Si sou una familia i voleu venir a conèixer el projecte podeu contactar per mail a info@lesformiguetes.es

OBRIM MATRÍCULES Curs 2022/23 vine, i reserva la teva plaça.

🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱🌿

Les Formiguetes es un projecte educatiu que acull infants de 8-9 mesos a 3 anys des de l’any 2011.

Oferim un acompanyament conscient, respectuós, amb una ràtio de màxim 6 infants per acompanyant.

Parlem d’una escoleta d’educació viva on acompanyem de forma respectuosa. Entenem per acompanyament respectuós aquell que es fa de forma propera, tenint en compte els ritmes i interessos individuals i donant cabuda a totes les emocions. Per això oferim una ràtio petita, per poder atendre totes les seves necessitats, interessos i establir un vincle segur i de confiança amb cadascun.

Propiciem un ambient familiar on es respira calma, delicadesa i seguretat. Un espai que convida a ser, sentir i jugar amb la bellesa d’allò que és senzill. Un espai dissenyat amb cura, ampli i diàfan que permet ser compartit d’una manera agradable entre tots i totes.

Apostem per una adaptació acurada i progressiva. Volem construir un pont entre casa i Les Formiguetes on hi hagi intercanvi d’informacions.

Treballem sense forçar, en un horari molt reduït fins a arribar a horari complet.

Tots volem que l’adaptació de cada infant amb l’espai, les acompanyants i la resta d’infants sigui el màxim de plàcida i respectuosa possible. Aquest procés el marquen els propis infants, són el centre i el motor i ells guiaran el ritme.

Cada infant requerirà d’un procés únic i diferent. En cada cas, com a equip, estarem encantades d’acompanyar cada petit en el procés que requereixi.

La presència i participació de les famílies a l’espai és molt important per a nosaltres. La família és essencial a la vida d’un infant i creiem que necessita sentir que la seva família confia i participa del projecte, per a poder trobar-se segur i a gust.

🌻 Si hi esteu interessats escriviu a info@lesformiguetes.es 💛
4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

I a poc a poc, anem fent lligams. Estem en temps d’acollir, observar, escoltar, acompanyar, abraçar… I ho fem sense presses, amb molta calma i amb la implicació de les famílies(fonamental per a que to