Curs 2022/23

I a poc a poc, anem fent lligams.


Estem en temps d’acollir, observar, escoltar, acompanyar, abraçar…


I ho fem sense presses, amb molta calma i amb la implicació de les famílies(fonamental per a que tot esdevingui cuidat i amb molt d’amor i cura).

Les families entren, s’asseuen, gaudeixen, contemplen, xerrem, riem… amb calma i creant vincles. Uauuuu es que és màgic!


I si, hi han plors, hi han moments que plora un, plora un altre… pero nosaltres estem presents… perquè els podem acompanyar des de l’amor i la seguretat.


I d’aquí, la importància de la ràtio petitona que tenim… que ens permet estar i ser amb ells amb presència, lentitud i calma.


🌿 I quan ho veig i ho visc… ostres! m’emociona i m’encanta!!

Així és, així ho estem fent bé. Busco i prioritzo el benestar dels infants i de les seves famílies. Sense angoixa. Parlem molt, busquem quina és la millor manera (tenint en compte les necessitats de cada familia) ens adaptem a allò que millor serà per tots…

Estem construïnt un camí junts i la millor manera de fer-ho es amb amor, confiança i temps.


🌿si et ressona i busques un espai on et sentis com a casa, i vols que el teu infant visqui i creixi en un lloc de respecte cap a la seva persona, demana més info: 671431382.1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo